Zmena obce na nepoznanie a k tomu kopa múdrych rečí a k tomu najnovšie pár drobných v hodnote 256 160

16.02.2014 17:02

    Pán starosta skvelo píše vo svojom článku v hlásniku, že naša obec sa zmenila na nepoznanie a to pre mňa hlavne a jednoznačne tým, že o všetkom rozhoduje len on sám, obecnému zastupiteľstvu oznamuje svoje  kroky, ak ich vôbec oznamuje len  dodatočne, alebo sa to náhodou dozvie obecné zastupiteľstvo len od niekoho iného z múdrych rečí, alebo sa to nedozvie vôbec.

 A potom obecnému zastupiteľstvu je to úplne jedno, naši poslanci sa len pozerajú,  odmietajú sa verejne vyjadriť , odpovedať na množstvo múdrych otázok a prípadne dodatočne schvaľujú to, čo už bez nich a bez verejného obstarávania vykonal najvyšší generál.

    Najnovší príklad je podpísaná zmluva o obnove osvetlenia s firmou Ecoled Solutions, a.s. Bratislava. Podľa tejto zmluvy nám táto firma predostrela svoju ponuku 13.11.2013. Od vtedy sa uskutočnili 2 verejné obecné zastupiteľstvá dňa 20.11.2013 a 11.12.2013, kde nepadla ani najmenšia zmienka o nejakej takejto ponuke, čo potvrdzujú zápisnice a absolútne sa tým nezaoberalo obecné zastupiteľstvo, aby prijalo uznesenie podľa zásad hospodárenia s obecným majetkom, aby táto zmluva mohla byť podpísaná uvedenou firmou a starostom obce dňa 31.1.2014.

    A tak dňa 31.01.2014 podpísal starosta obce túto zmluvu na 10 rokov v hodnote  256 160,- na základe svojho rozhodnutia predsa ako vždy v najlepšom verejnom záujme občanov Valaskej. V tejto zmluvy sa nachádzajú veľmi zaujímavé body, z ktorých najzaujímavejší podľa mňa je bod 7.2 Zmluvné strany sa dohodli, že žiadna zo zmluvných strán nie je oprávnená  túto zmluvu vypovedať.

A čo dodať na záver? Snáď len to: Ako sa budeme o seba starať, tak sa budeme mať, ako píše vo svojich slovách starosta obce.

Týmito slovami pozdravujem všetkých obecne činných pred blížiacim sa zastupiteľstvom.

S úctou bez faloše a klamstva Poliak Marek

Diskusná téma: Zmena obce na nepoznanie a k tomu kopa múdrych rečí a k tomu najnovšie pár drobných v hodnote 256 160

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok