Zastupujúci starosta obce

17.11.2014 12:16

Dobrý podvečer p. Baník a všetci obecne činní

keďže od stredy 12.11.2014 Ste zastupujúci starosta obce po zániku mandátu Juraja Uhrina do zloženia sľubu novozvoleného starostu obce tak Vás vyzývam, aby Ste plnohodnotne naložili s týmto časom a pevne verím ako Ste písal aj v predvolebnom letáku, že nie vždy Ste mohol svoje myšlienky zrealizovať, tak pevne verím, že keď Ste dostal takúto moc do rúk tak ju plnohodnotne využijete, keďže budete mať prístup ku všetkým dokladom podkladom, účtom, v podstate ku všetkému čo leží aj neleží v šuplíkoch obecného úradu.

Zatiaľ Ste nebol ochotný konať, zvolať mimoriadne zastupiteľstvo tak pevne verím že po oddychu cez víkend Vás to chytí a budete činný.

Zaujímali by ma zvláštnosti okolo pracovných zmlúv zamestnancov obecného úradu a to hlavne o dohody o vykonaní pracovnej činnosti. Koľko takýchto dohôd za posledné 4 roky bolo uzavretých z akého dôvodu a na aké mená. Koľko takto obec vyplatila finančných prostriedkov komu a prečo?

Zverejniť všetky zmluvy a objednávky ktoré doposiaľ neboli zverejnené?

Ako bolo postupované pri investičnej akcii chodník na hlavnej ceste, aké podklady k tomu neexistujú, zmluva? objednávka? Aká firma to robí? či to schválilo obecné zastupiteľstvo?

Zaujíma ma či má obec vydané platobné karty k nejakým účtom a či sa používajú a na aký účel?

Zaujíma ma koľko má obec účtov v bánkach? Všetky transakcie nad 1000 Eur ktoré neboli doposiaľ zverejnené na čo boli použité a prečo?

Zaujíma ma rezervný fond? Aká suma sa na ňom nachádza? Aké pohyby sa na ňom uskutočnili za posledné 4 roky a prečo a na aký účel?

 

Pevne verím, že keď Ste doposiaľ ignoroval všetky moje otázky tak teraz sa postavíte k tomu zodpovedne a ako sám tvrdíte že Vám záleží na tejto obci tak sa dopátrame aj k odpovediam na tieto otázky a dokážeme našu obec posunúť správnym smerom.

 

S úctou bez faloše a klamstva POliak Marek

Diskusná téma: Zastupujúci starosta obce

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok