Valbyt minimálne od 01.01.2017 vykonáva nezákonnú obchodnú činnosť

01.07.2017 23:57

Dobre ranko vsetkym,
V stredu odzneli zo strany starostu viacere tvrdeniA, ktore su aj na zazname .
Snad Vam vsetkym prejde dolezita priloha a cast rozhodnutia okresneho sudu a potvrdenie krajskeho sudu, kde si staci precitat ze zapis neprebehol s pravnymi ucinkami.
Pozor upozornujem Vas vsetkych ze nikto nemoze menovat nikoho na zastupovanie  ako tvrdil starosta obce bez suhlAsu ocz. Iba ocz ma pravomoc  uznesenim  urcit konatela alebo akehokolvek zastupcu na funkciu konatela a nasledne valna hromada ho menuje za konatela.

Upozornujem jasne vsetkych zamestnancov z Valbytu ze  Valbyt minimalne od 01.01.2017 vykonava nezakonnu obchodnu cinnost lebo pani Poudalfova, neviem ci jej pisem spravne meno, nemoze mat mat ziadne poverenie na zastupovanie v plnom rozsahu od ziadnej osoby ci fyzickej alebo pravnickej ale len od OCZ.

Uvedomte si uz absolutne neexzistuje opora v ziadnom zakone, ze osoba  ktorej oficialne skoncil pracovny pomer s organizaciou  alebo firmou moze menovat nejakeho svojho zastupcu menovat na dalsie obdobie aby mal pravomoci v plnom rozsahu po skonceni jeho vlastneho pracovneho pomeru s tou danou organizaciou.

Podstata dalsia je, ze ak konatel nebol zapisany podla zakona ako sa pise v prilohe s pravnymi ucinkami tak uz si niekto moze len praskovy cukor fukat.

Dalsia skutocnost je ze ak obchodna spolocnost nema viac ako 3 mesiace konatela nemoze uvedena spolocnost vykonavat obchodnu cinnost.

To co podpisala alebo podpisovala pani Poudalfova na zaklade nejakej plnej moci je urcite neplatne, ak sud tvdi ze konatel nebol zapisany podla zakona .
Na zaklade toho boli aj z rozpoctu obce vyplatne prostriedky Valbytu

Dokladne si precitajte a dajte vylozit pravnikom tychto par viet z prilohy.

Bohuzial 4 pracovnici Valbytu su velmi zle zatiahnuty do tejto niekoho hry a velmi rychlo si to mozu odniest minimalne od nespokojnych obcanov, lebo teraz pride skutocna revolucia a bez mojho autorstva.

Minimalne od roku 2012 vas verejne upozornujem ze je potrebne a bolo potrebne toto riesit, ak starosta obce to verejne niekolko krat ignoroval a aj priamo na valnej hromade Valbytu za rok 2015 a potom nasledne aj na verejnych zastupitelstvach tak jedine on ako statutar obce a zaroven valna HROMADA VALBYTU NESIE VSETKU ZODPOVEDNOST LEBO OHLADNE VALBYTE JE VIACERO AJ UZNESNI OCZ KTORE OBECNY URAD NESPLNIL A JEDNALO SA O PODSTATU.

vazeni ak teraz niekto vykrikuje ze Valbyt moze prist ovela kedze platobna neschopnost je tu? alebo obec ovela tak kracajte po schodoch na obecny urad a odbocte bud do prvych alebo do druhych dveri vlavo a konajte ak Vam to co i len trosku vadi.. 

Podstata este vcerajska, je zjavne ze niektori z Vas verite verzii ze konatel ktory bol neopravnene zvoleny a menovany starostom obce, ak si precitate jasne rozsudok sudu konatela obecnej sro moze odsuhlasit iba obecne zastupitelstvo a potom menovat valne zhromazdenie za konatela ale nik iny nemoze bez zastupitelstva niekoho urcit ani na jeden den aby ho zastupoval.

Takze skuste sa trosku zamysliet a to co podpisala a ako konala pani Paudolfova je absolutne nezakonne, Valbyt vykonava obchodnu cinnost napriek tomu ze to nesmie zo zakona.

A ziadne vyhovorky v tomto pripade su uplne mimo,

Celu zodpovednost nesie valne zhromazdenie a to je starosta obce a ak on nechcel riesit Valbyt od roku 2010 , veselo podpisoval tie obrovske straty kvoli hlavne predchadzajucemu starostovi a konatelovi tak si treba uvedomit ze on nesie plnu zodpovednost za to v akom stave sa Valbyt nachadza. LEN A LEN ON , A ziadne vyhovorky o poslancoch je blbost. Lebo on obisiel poslancov v roku 2012 a menoval konatela len tak lebo chcel a este same cudesnosti napisal vo svojich vyjadreniach pan Holy ked sa mali k tomu zapisu vyjadrit a obec mu kazdy mesiac veselo plati 365 eur a on si spokojne naziva.

Podstata este vcerajska, je zjavne ze niektori z Vas verite verzii ze konatel ktory bol neopravnene zvoleny a menovany starostom obce, ak si precitate jasne rozsudok sudu konatela obecnej sro moze odsuhlasit iba obecne zastupitelstvo a potom menovat valne zhromazdenie za konatela ale nik iny nemoze bez zastupitelstva niekoho urcit ani na jeden den aby ho zastupoval.
Takze skuste sa trosku zamysliet a to co podpisala a ako konala pani Paudolfova je absolutne nezakonne, Valbyt vykonava obchodnu cinnost napriek tomu ze to nesmie zo zakona.
A ziadne vyhovorky v tomto pripade su uplne mimo,
Celu zodpovednost nesie valne zhromazdenie a to je starosta obce a ak on nechcel riesit Valbyt od roku 2010 , veselo podpisoval tie obrovske straty kvoli hlavne predchadzajucemu starostovi a konatelovi tak si treba uvedomit ze on nesie plnu zodpovednost za to v akom stave sa Valbyt nachadza. LEN A LEN ON , A ziadne vyhovorky o poslancoch je blbost. Lebo on obisiel poslancov v roku 2012 a menoval konatela len tak lebo chcel a este same cudesnosti napisal vo svojich vyjadreniach pan Holy ked sa mali k tomu zapisu vyjadrit a obec mu kazdy mesiac veselo plati 365 eur a on si spokojne naziva

Diskusná téma: Valbyt minimalne od 01.01.2017 vykonava nezakonnu obchodnu cinnost

Podnet na nečinnosť

Peter Bánik | 02.08.2017

Dňa 14.07.2017 som podal Podnet na nečinnosť hlavnej kontrolórke (HK) na:
1. Starostu obce Valaská
2. Valné zhromaždenie spoločnosti VALBYT, s.r.o.
pre dlhodobé neobsadenie funkcie štatutárneho orgánu VALBYT, s.r.o.
S odpoveďou HK boli oboznámení všetci poslanci OcZ e-mailovou poštou.

návrh pre poslancov

Petraskova | 02.07.2017

No poslanci nikdy neriesili vasho otca ako konatela. Ale ked nastala tato situacia aka je, tak poslanci by mali dat na sud návrh na predbezne opatrenie, ktorym sa zakaze akemukolvek zamestnancovi vyberat z uctov FPUO, nad ramec povinnych revizii a planovanych oprav, ktore si vlastnici odhlasovali, pripadne by mali urcit zodpovednu osobu, ktora bude mat kompetenciu len co sa tyka zavazkov Valbytu voci spravcovstvu bytov, nie na darovanie ci rozpredaj majetku a to dovtedy kym nebude zvoleny novy konatel. Prenajmy majetku moze uskutocnit len so schvalenim poslancov, za schvalene ceny.
Na tom do akej situacie sa dostal Valbyt maju podiel aj organy, ktore zapisali konatelstvo vasho otca do OR, takze by malo byt vydane sudom nejake predbezne opatrenie, kym sa situacia skonsoliduje.

A podnet k tomu by mali dat poslanci, ak im na obci a ludoch zalezi a ak sa aspon trochu rozumeju do svojich kompetencii! 
Co ocakavate od ludi, ktori nie su znali prav a zakonov, pripadne nemaju cas a prostriedky na to, aby nieco podnikli? Konat by mali konecne poslanci! Byt poslancom to nie je len prestiz, honor, ale hlavne zodpovednost. To chce naozaj pravne kroky, nie tvarenie sa, my na to nemame cas, my to nevieme, my sme nevedeli.

Pridať nový príspevok