Upozornenie pre finančnú a stavebnú komisiu a pre komisiu o verejnom záujme a pre poslancov OCZ, hlavného kontrolóra, financmajsterku a prednostu

23.09.2016 19:41

Dobré ránečko všetkým,
Keďže sme to už mali viackrát, že obec nemôže investovať obecné prostriedky do cudzieho majetku,... hlavne pri padajúcich oporných múroch, cestách a plotoch sa na to vyhováralo, tak dávam podnet všetkým po tom, čo mi potvrdil aj pán riaditeľ dolnej školy,  že škola tam nič nebuduje a ani on ako riaditeľ školy nevydal nijaké písomné povolenie na prenájom tohto pozemku a obec ako vlastník konkrétne UNC, tento stroj nemôže prenajímať a tak isto na ňom pracuje pracovník obce a je pravdepodobné, že obec objednala aj ďalšie zemné práce pri externej firme viď objednávky v povinnom zverejňovaní  cez objednávku a investuje obecné prostriedky a boli použité obecné prostriedky na zveľadenie alebo úpravu cudzieho majetku, čo je v rozpore s platnými zákonmi.

Prikladám jedno foto do prílohy, keďže viacerým keď pošlem viac foto súčasne to neprejde a ďalšie foto pošlem samostatne v ďalších mailoch.

Nuž a ja sa fest čudujem HK ktorý tvrdil aj v stredu, že on verí, že sa v tejto obci niečo zmení k lepšiemu a mám jasný pocit, že HK prehliada viaceré podstatné skutočnosti, ktoré sa v obci dejú.
Ale to môže byť len môj subjektívny a nepravdivý pohľad na to čo sa deje.
Podľa mňa tu je už po 3 krát za posledné krátke obdobie neoprávnené použitie finančných prostriedkov z rozpočtu obce, keď boli použité prostriedky na výstavbu parkoviska v zuške, výstavba pieskoviska v ZŠ a bezplatne užívanie obecných priestorov bývalá 39ka a s tým súvisí úprava pozemku, ktorý nie je vo vlastníctve obce.
A v neposlednom rade je to najkosenejšia plocha v obci.
Tak isto upozorňujem, že voľbu HK kontrolóra musí vyhlásiť OCZ A nie starosta obce.
S úctou a bez faloše poddaný nášho šéfa všetkých šéfov Poliak Marek

Diskusná téma: Upozornenie pre finančnú a stavebnú komisiu a pre komisiu o verejnom záujme a pre poslancov OCZ, hlavného kontrolóra, financmajsterku a prednostu

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok