Tanečný odbor ZUŠ natočil VIDEO a poslal ho DO SÚŤAŽE The School dance

19.05.2015 13:18
Už len do piatka 22.5. ich môžete podporiť a zahlasovať za ich video Flamenco, prostredníctvom facebooku.
Do druhého kola sa spomedzi 630 súťažiacich prepracuje len 30 videí s najväčším počtom hlasov.

Pani učiteľka Badinková so žiačkami 1. ročníka sa dala na naštudovanie jedného z výrazovo najťažších tancov. Dievčatá sú nepopierateľne šikovné, (pozrite si video) a za jeden rok sa toho naučili veľa. No dať flamencu emočný náboj to chce ešte veľa rokov vytrvalého tréningu.

 

https://www.schooldance.sk/videa/flamenco.html

 

The SCHOOL DANCE je veľká tanečná súťaž pre materské, základné a stredné školy, ktorú už štvrtýkrát prináša Nezisková organizácia EDULAB a tanečná akadémia Petra Modrovského a Jána Ďurovčíka DANSOVIA.

Ceny v súťaži sú lákavé. Na víťazov čaká hlavná cena, ktorou je vstup na simulátor voľného pádu spojený s výletom do Tatralandie a finančná odmena pre školu vo výške 1000 eur. Nad celou súťažou prevzal záštitu digitálny líder Peter Pellegrini, nad kategóriou MOVIE DANCE režisér a choreograf Ján Ďurovčík a nad kategóriou LOCAL DANCE Slovenský ľudový umelecký kolektív (SĽUK).

 

Dňa 29. mája sa uzavrie druhé kolo hlasovania a z výsledkov postúpia 3 videá s najväčším počtom hlasov priamo do Veľkého finále. Šesť videí vyberie odborná porota bez ohľadu na počet dosiahnutých hlasov, dvoch zástupcov si zvolí Česká republika a jednu divokú kartu udelí digitálny líder Peter Pellegrini. Dvanásť postupujúcich tanečníkov, respektíve tanečných skupín sa stretne vo Veľkom finále

Diskusná téma: Tanečný odbor ZUŠ natočil video a poslal ho do súťaže The School dance

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok