Stolári z Brezna na stáži v Znojme

22.05.2015 08:54
Od 9. apríla 2015 do 30. apríla 2015 sa štvorica študentov s triednou učiteľkou v rámci projektu Erazmus zúčastnili stáže v meste Znojmo. 

Privítalo nás krásne jarné počasie a jar tu bola v plnom prúde. Chlapci praxovali v súkromných firmách. Cez víkend sme boli v termálnych kúpeľoch v Laa ( Rakúsko) a popoludní sme spoznávali históriu Znojma. Chlapcom sa na prevádzkach veľmi páčilo, spoznávali nové pracovné postupy a hneď sa zaradili do ich pracovného tempa. Veľmi ich vedúci chválili pre pracovitosť.

Ubytovaní sme boli spoločne s chlapcami z Lotyšska a blízko bývali dievčatá z Fínska. Spoločne nás zobrali i na výlet do Viedne. Veľmi sa nám tam páčilo.

 

Jeden deň cez prax sme sa zúčastnili drevárskeho a nábytkárskeho veľtrhu v Brne. S chlapcami cez víkend sme sa boli pozrieť na Znojemské podzemie a ďalšie pamiatky.

Posledný deň sme sa zúčastnili spoločnej rozlúčky v škole, kde sme sa rozlúčili i s ostatnými žiakmi. Chlapci sa rozlúčili i s novými kamarátmi a tešia sa, že snáď prídu i oni k nám. Domov sme si priniesli plno nových zážitkov a skúseností.

Za všetkých Ing. Šicová - Stredná odborná škola techniky a služieb, Brezno.      

Diskusná téma: Stolári na stáži v Znojme

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok