Starosta to má namierené do vyššej politiky

04.07.2017 05:58

Kto o tom ešte nevie, alebo neverí, že náš starosta so svojím "čistým registrom trestov" mieri do vyššej politiky, nech si pozrie napríklad tento odkaz  https://www.priekopnik.sk/z-ticheho-hraca-silny-kandidat/.

Nájde tam naozaj nežný opis nášho starostu, ktorý je podporovateľom Igora Kašpera. A stačí si pozrieť aj toto foto z FB Igora Kašpera.

 

Juraj Uhrin – starosta obce Valaská

Juraj Uhrin je starostom vo svojej obci v okrese BR už druhé volebné
obdobie. V tom prvom to mal veľmi ťažké. Na svojej koži naplno pocítil
politické hry. Ľudia v obci ho však majú radi a v ďalších voľbách si
ho zvolili opäť. Je nositeľom titulu Rytier vína, hlavným veliteľom
Dobrovoľného hasičského zboru ako aj aktívnym futbalovým a biatlonovým
funkcionárom.

 

Ako vieme, na predvolebnú kampaň, treba mať dosť peňazí. Odkiaľ ich zoberie ten náš chudobný starosta, ktorý nedokázal zaplatiť ani pokutu udelenú poslancami za zle podané majetkové priznanie, a ktorý tu plakal v roku 2014/2015, ako svoju rodinu ochudobnil o 800 €, keďže musel zaplatiť pokutu, ktorú mu vyrubil súd, inak by išiel sedieť na 3 mesiace do basy.

Azda teraz chce ochudobniť svoju rodinu?

Na poslednom zastupiteľstve si dovolil tvrdiť, že do obce dal viac centov ako M. Poliak. Dosť pochybujem, pretože M. Poliak sponzoroval snáď skoro každé podujatie v obci. Ale možno sa mýlim, lebo neviem koľko jeho vína sa vypilo na obecnom úrade a na prevádzkárňach. Počula som od viacerých, že im chutilo.

(4.7.2017, jp)

Diskusná téma: Starosta to má namierené do vyššej politiky

zrkadlo

Poliak Maeek | 17.07.2017

Kebyze sa pan starosta dokaze pozriet do zrkadla a mat realny usudok o svojich sanciach tak sa na tej kandidatke urcite neobjavi ale kedze on sa hrdi ze je sef vsetkych sefov a rytier vina a zaroven ma zdravotne problemy kvoli funkcii starostu obce tak seby motyka vystrelila.
Obec bohuzial aj pred 3 rokmi zaplatila jeho kampan na starostu tak zjavne on ako starosta to ma hadam aj teraz spravne poratane ako aj nezistnu podporu pana ktory kandiduje na zupana, skoda pre toho kandidata ze si vobec neuvedomuje koho si k sebe vola ako podporovatela a ako si tym skodi.
Nuz pan Uhrin kedze sa drzis funcie starostu obce zubami nechtami, chces byt konatel Valbytu , poslanec Vucky, si velitel, si predseda zvazu protifasistickych bojovnikov , biatlonovy funkcionar ktory 6 rokov nechcel pomoct nasim detom bohuzial, uprimne k tvojmu pomenovaniu sefa vsetkych sefov je to este malo, treba ist aj za hranice kraja, kedze v zmose ta nechcu tak skusaj a skusaj , zeby Pezinok poteboval primatora?

Dobrý kandidát do VÚC

balika | 08.07.2017

Aké politické hry pocítil na svojej koži? Veď bol členom Smeru a odtiaľ ho podľa stanov vylúčili. Tak to boli politické hry podľa neho. Kto spácha trestný čin, nemôže byť členom tejto strany a tak sa aj stalo. O jeho aktivitách sa ďalej nebudem zmieňovať, ale len toľko, že každý starosta je vrchným veliteľom Dobrovoľného hasičského zboru.

Pridať nový príspevok