Starosta sa asi nudí, lebo opäť zabáva políciu

23.04.2015 21:42

    Asi sa nášmu starostovi zacnelo po popularite z decembra minulého roka, keď vyšlo najavo, že bol odsúdený za úmyselný trestný čin a písalo sa o ňom na internete aj v novinách.

    Už sa o ňom toľko nepíše, tak sa išiel pripomenúť na políciu starým článkom o tom, ako bol odsúdený a postu sa vzdať nemieni. My Horehronie túto kauzu zaradilo medzi udalosti roka 2014. Vo Valaskej noviny My Horehronie v decembri neboli ani k dostaniu už v utorok doobeda, hoci inak ich majú ešte aj na konci týždňa. Tak sa niekto postaral o informovanie občanov Valaskej aspoň vylepením tohto článku na autobusových zastávkach, aby sa to dozvedela aj širšia verejnosť, nielen vyvolený, ktorý skúpil všetky výtlačky novín.

    Ktovie, či mu je teraz ľúto, že plagáty boli tak rýchlo strhnuté a nestihol zaujať a pochváliť sa širšej verejnosti víziou svojej budúcnosti, keď bude môcť relaxovať len vo svojej vínnej pivničke a tak hľadá autora trefnej koláže. Len akosi tie mreže mu nie sú po vôli.

    Neskutočné, ako voľakto dokáže zamestnávať políciu udaniami, len aby odpútal pozornosť od svojich "bežných" porušení zákonov !!!

 

PS: Čo ak sa polícia o vás dozvie aj to, čo by sa inak ani nedozvedela, keby ste neiniciovali moju návštevu na polícii? Petrásková zdraví starostu! Ďakujem za darček k narodeninám! Konečne som si to pozrela, lebo predtým som to nestihla, keďže to už bolo strhnuté. V tom pásikavom vám to pristane!

Suvisiace články:

Prečítali sme si od iných:  Starostu Valaskej odsúdili, vyhral voľby a postu sa vzdať nechce

Diskusná téma: Starosta sa asi nudí, lebo opäť zabáva políciu

pan starosta nie je stotozneny sam so sebou

jp | 25.09.2015

Prezerala som si starsie cisla VH a nasla som v jednom uvodniku zaujimavy nazor starostu Juraja Uhrina na trestne oznamenia. Najdete to v VH rocnik XII, c.5, oktober 2014. Kedze ma uz udaval na policii viac krat, neviem, ci tento nazor ma len vtedy, ked sa udanie tyka jeho. Citujem: Človek, ktorý podá trestné oznámenie na druhého človeka, ktorého ani nepozná nemôže byť stotožnený ani sám so sebou." Z toho vyplyva, ze pan starosta nie je stotozneny sam so sebou, ked musi udavat ludi.

zamyslieť

Oleg | 25.04.2015

Na mieste starostu, primátora, by nemal byť človek odsúdený za umýselný trestný čin a hlavne za čin zneužitie pravomoci a machinácie pri verejnom obstaravaní, na to by mal byť zákon....

Pridať nový príspevok