Práce v ZUŠ a podpis zmluvy bez finančného krytia

13.08.2016 10:53

Dobré ránko všetkým,

kto viete a chcete rozpošlite dalej
kedže dennodenne počúvam, že ako veľmi škodím základnej umeleckej škole, tak sa nestačím čudovať za čo všetko môžem a v celej podstate nemôžem za nič.
 
    Môžem len za to, že sme prijali 22.06.2016 uznesenie, aby sme sa mohli dozvedieť, že čo sa ide v základnej umeleckej škole robiť.
Úplný žart je, že dna 22.06 sa išli podľa slov starostu robiť len podlahy dlažby a nejaké malé úpravy a už 24.06. má zrazu starosta obce rozpočtové krytie od firmy Dušan Bošela na práce v úplne inom rozsahu za niečo cez 29000,- eur, v prílohe posielam rozpočtové krytie a potom o 2 dni neskôr predložia ďalsie 2 firmy trošku vyššie cenovú ponuky, ked  týmto majiteľom firiem zavolám, tak zostanú totálne prekvapený a konkrétne pán Cernák mi z voleja povie na moju tázku či robia stavebné práve a vodárenské práce že oni robia len z drevom a podlahy a parkety, a potom ešte veľa zaujímavého a prekvapivého a p. Mlynarčík si ani nevie spomenúť že čo bolo v tej ponuke čo dával na sumu cez 32000,- Eur.
Nuž týmto nechcem zhadzovať p. Bošeľu a jeho firmu, lebo jeho firma má skutočne kvalitnú prácu a myslím si že ani nie drahú, a tak isto obdivujem že je ochotný robiť práce v zuške ked obec porušila zmluvu ktorú s ním uzavrela, asi tam bude nejaké iné puto.
Nové rozpočtové krytie posielam tiež v prílohe  zo dńa 26.07.2016
Som fest zvedavý, kedy príde zvyšok sumy, čo ešte všetko treba zaplatiť v škole okrem tohto, lebo práce tam boli vykonané ešte aj iné.
 
    Zaujímavý je aj krásny súpis nový zo dna 13.07. predložený pani riaditeľkou školy akože čo je potrebné k tomu dňu všetko urobiť, keď už dávno je všetko rozbité a podpísané.
 
    No a kto môže za Zušku je jedine starosta obce, ktorý vedome porušil a zneužil právomoci verejného činiteľa a podpísal zmluvu a pritom nemal rozpočtové krytie a ani inú právomoc na podpis tejto zmluvy.
V den podpisu zmluvy mu p. Slivková, ekonómka obecného úradu ihneď povedala, že nie je odkiaľ zaplatiť ani zálohu z tej zmluvy a on ako vždy len mykol plecami.
 
    Nuž a potom už len vznikali klebety a výhovorky, ako všetko kazí Poliak a škodí základnej umeleckej škole, nuž a ktovie od koho asi????
 
    Ešte že máte záchrancu Janka Dundoviča na ktorého mnohí kydáte a to je jediný, ktorý v tom všetkom zlom čo napácha starosta obce a oklame aj Janka, stále hľadá nejaké riešenie aby sa to vyriešilo v záujme našich detí.
 
    Muzikál Soľ nad zlato:
Na základe, že ja osobne nechcem si robiť dobrý deň zo všetkých detí, ktoré v tomto muzikáli účinkujú, tak isto preto že si vážim všetkých tvorcov tohto diela, hlavne Janka Jenču a umeleckú hodnotu pani riaditeľky a všetkých pedagógov školy, som odmietol pokračovanie v tomto muzikáli, aby  všetci diváci , ktorí prídu na tento muzikál prišli kvoli deťom a videli ich šikovnosť a umenie a neriešili všetci len Poliaka a Uhrina.
V tomto muzikáli, ako som povedal pani riaditeľke, by mali hrať len žiaci školy, aby z toho nebolo ešte vačšie divadlo a úplne nestratilo na hodnote a podstate.
 
Vy všetci si príďte pozrieť divadlo 17.08.2016 o 16.00 hod. v zasadačke obecného úradu, kde dvaja ochotníci Poliak a Uhrin sa určite dokonale predvedú.
 
ZNOVA VYZÝVAM VŠETÝCH POSLANCOV, ABY ZVÁŽILI SVOJE HLASOVANIE DŇA 17.08.2016 O ZMENE ROZPOČTU, LEBO OD 01.01.2016 PLATÍ PRE VšETKÝCH TRESTOPRÁVNA ZODPOVEDNOSŤ A TÝMTO HLASOVANÍM MôŽU ODOBRIŤ VEDOMÉ ZNEUŽITIE A PORUŠENIE PRÁVOMOCÍ VEREJNÉHO ČINITEĽA ING. JURAJA UHRINA.
 
    Aspoň pre niekoho by mohli platiť naše deravé a porušované zákony.
 
S úctou a bez faloše Poliak Marek,
 

 

Diskusná téma: Práce v ZUŠ a podpis zmluvy bez finančného krytia

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok