Peter Bánik: Nepodpisoval som žiadnu zmluvu so ŽP Šport

16.06.2016 19:47

Na základe šírenia sa neprávd informujem širokú verejnosť, že som nepodpisoval žiadnu zmluvu medzi Obcou Valaská a ŽP Šport, a.s. Nájomnú zmluvu podpísal starosta Obce Valaská, Ing. Juraj Uhrín, dňa 01.12.2015 bez prerokovania v Obecnom zastupiteľstve. Predmetom zmluvy je nájom nehnuteľnosti. Porušil tým platné zákony. Zmluva tvorí prílohu.

2015obec_-_zp_sport_nz (1).pdf (1563270)

Diskusná téma: Peter Bánik: Nepodpisoval som žiadnu zmluvu so ŽP Šport

starosta sa rozbehol

Petraskova | 16.06.2016

Starosta chcel byt posledny mesiac roka 2015 este produktivny a podpisat mimoriadne vyhodnu zmluvu (pre niekoho). Ziadost poslancov, vidiet tuto zmluvu pred podpisanim, veselo odignoroval a 17 360 metrov stvorcovych prenajal za 1 € bez DPH/rok ŽP Šport.

Kritizovana bola uz minula zmluva so ZP Sport za to, ze starosta prenajal obecne ihrisko za symbolicku sumu a vlastny OFK Slovan Valaska nema kde hrat majstrovske zapasy a popritom uprava a sprava ihriska ide na naklady obce.

Do tejto zmluvy sa dostal aspon bod o sucinnosti najomcu pri vyuzivani prenajateho obecneho ihriska pre OFK Slovan Valaska a v pripade nepriaznivych poveternostnych podmienok moze OFK Slovan Valaska vyuzit ihrisko v Skalici.

Preco pana starostu nepochvalit, ze sa snazil, hoci zase mimo svojich kompetencii ?!

Pridať nový príspevok