Peter Bánik: Klamanie starostu obce v priamom prenose

25.11.2016 05:56

Ako predseda komisie pre rozvoj obce, stavebný poriadok a územný plán zásadne sa ohradzujem sa voči vyjadreniu starostu obce, ktoré vyslovil na zasadnutí obecného zastupiteľstva obce Valaská, konanom 23.11.2016 „Stavebná komisia už nezasadala aspoň ¾ roka“. Tieto jeho vyjadrenia sú nepravdivé a zavádzajúce - je to klamstvo. Posledné zasadnutie komisie pre rozvoj obce, stavebný poriadok a územný plán sa konalo 20.09.2016. Predchádzajúce zasadnutia komisie sa konalo dňa 13.06.2016. Zo všetkých zasadnutí komisie pre rozvoj obce, stavebný poriadok a územný plán je zasielaný zápis starostovi obce, prednostovi OcÚ, členom komisie a poslancom obecného zastupiteľstva v elektronickej forme.

 Záverom žiadam starostu obce, aby neklamal poslancov, obyvateľov obce a širokú verejnosť svojimi nepravdivými vyjadreniami.

 Peter Bánik

Diskusná téma: Peter Bánik: Klamanie starostu obce v priamom prenose

Komisia ŽP

Jozef Pacera | 25.11.2016

Myslím že p. starosta má dobrého žiaka, p. Magera nehovoril pravdu prečo som sa vzdal členstva v komisii. Viac vysvetlím inde. zatiaľ len toľkoto, nevzdal som sa preto, že sa nič nerobí pre poľnohospodárov, ale preto, že na tejto komisii neriešime problémy poľnohospodárov, to je trochu rozdiel. A ešte som dodal, že v obci kde si ľudia zvolia takéhoto starostu a poslanci odsúhlasia skoro 100000 eur na multikáru sa neoplatí z mojej strany nič robiť, to že pes ocikal nejaké krušpány, na to nebudem strácať čas.

klamstvo pokracuje

ing.Holko | 25.11.2016

pán poslanec Ty dobre vieš ze toto nebol prvy pripad zavadzania zo strany starostu.
Škoda ze nepoinformujes obcanov aj o Tvojej korespodencii s fy Vares,ktora v potvrdila o dalsom
starostovom zavadzani,tentoraz v suvislosti s neustalym oddialovanim vysielania z OcZ v kablovej
televizii na uzemi obce.

Pridať nový príspevok