Oznamujeme poslancom našej obce ...

04.09.2014 19:54
    Vážení,
 
    raz sa všetko skončí, a tak sa končí aj Vaše poslancovanie v tomto volebnom období, v ktorom sme z Vašej strany videli, povedané futbalovou terminológiou veľmi slabý ťah na bránu, ešte horší dôraz pri posudzovaní nebezpečných situácií, skoro žiadnu kontrolu na jednotlivých postoch, niekedy až smiešnu chaotickosť a nepresnosť, falošnú taktiku a stratégiu, zanedbanú vytrvalosť, a čo sa týka postoja pri hľadaní sa na pôde parlamentu, absolútnu zdržanlivosť v riešení potrebných situácií.
Ale boli ste dobrí :      -  v gramatických úpravách, (aj keď nič neriešili)
                                - v zápisniciach, (ktoré nikomu nič nehovorili)
                                - v jednote, (o ktorej ste nechyrovali)
                                - v konštruktívnych jednaniach, (ktoré neprebiehali)
                                - v (ne)plánovaných investíciách, (o ktorých ste netušili)
Ale najlepší, najlepší ste boli v dochádzke – v účasti na zasadnutiach !!!
 
    Mali ste priestor na svoju sebarealizáciu pre obec, dostali ste na ňu od voličov mandát, dostali ste moc, ktorú ste nevyužili, skôr povedané zneužili - pre svoj osobný prospech, preto ste sa stali poslancami, aby ste si podržali svojich blízkych v ich funkciách, aby ste podieľali na „tichom“ spoluriadení obce, kde akože platilo: „každému niečo za niečo“, hlavne toto ste mali pod kontrolou, a nie verejný prospech obce, jej rozvoj, transparentnosť v konaní a tak o Vašom celkovom prínose je veľmi ťažko hovoriť!
 
    Ale bude celkom zaujímavé pozrieť sa na Vaše jednotlivé odpočty toho, čo ste za minulé štyri roky dosiahli, čo ste presadili, pod čo sa môžete s plnou vážnosťou a dôstojnosťou podpísať a povedať si, tak tomuto som pomohol na svet aj ja !!!
Ja sa bojím, len že z Vašej strany nič takéto nemôžete povedať. Nevidel som od Vás jednotlivcov žiadny takýto výsledok a počul len refrén, že sa to nedá a nie sú na to prostriedky, a ak aj niektorí z Vás, čo i len trošku prejavili snahu o čosi takéto, boli im (ne)kolektívne naznačené, že to sem nepatrí, že to nebolo to dohodnuté a teda aj v konečnom dôsledku nerealizované.
A Vy, Vy ste už potom nikdy nenašli sily a chuť takéto problémy dobojovať.
 
    Ponúkli sme Vám priestor slobodne sa vyjadriť na stránkach o „našej Valaskej“, tej Valaskej o ktorej sa v miestnych novinách mohlo / a dodnes to platí/ písať len v tom krajšom šate, kde kritické pohľady očami iných ako vyvolených, neboli možné, kde najvyšší šef-redaktor, bol oným určujúcim, ktorí v tomto duchu vychovával aj ostatných kvázi neposlušných.
Tej stránky, o ktorej ste dovolili povedať, že je zlomyseľná a to len preto, že začala pomenovávať veci správnym menom!
Tej stránky, na ktorej články ani jeden z Vás nedokázal /alebo nemohol, nesmel, nechcel /reagovať, čo len v očiach našich ale aj, a v to pevne veríme, v očiach občanov určite rezonovalo a aspoň trochu vnieslo svetlo do spôsobu a konania toho Vášho poslaneckého života.
A teraz po skoro deviatich mesiacoch jej života, poniektorí z Vás, tých rozhodnutých, i naďalej znášať ťažký-preťažký boj kandidáta, zrazu prejavíte záujem o to aby Vás podporila vo Vašej predvolebnej kampani.
    Ako to nazvať, keď nechceme dotyčných uraziť, ale jemne im naznačiť, že toto proste nie je možné, že takto sa to nerobí, že nechceme byť výkladnou skriňou opozeraných tvárí, a neurobíme to ani zadarmo, ani za peniaze, ani za prísľub všemožného, tak ako sa to už deje pri lanárení vhodných kandidátov za poslušných poslancov !
    Takže Vážení ,,ešte pár dní poslanci“, vyzývam Vás, aby ste to „Vaše poslancovanie zavesili, tak ako kopačky na klinec, veď Vaša výkonnosť bola skoro nulová, uhraté skóre mizivé, bilancia žalostná, a preto prijmite Vaše vylúčenie so cťou, a dôstojne uvoľnite miesto iným, rodinne nezainteresovaným, odborne spôsobilým, takým ktorí majú ozajstnú chuť a vôľu záležitosti obce potiahnuť skutočne dopredu.
Len tak si ešte môžete udržať svoju vážnosť, ktorú ste skoro premrhali počas minulého obdobia.
 
Ing. Ján Holko
03/09/2014

Diskusná téma: Oznamujeme poslancom našej obce ...

Poctivý starosta

Jozef K | 12.11.2014

Volebné moratórium začína 13.11.2014 ráno od 7.00 hod.
Vážení občania Valaskej,
Dovoľte, aby som sa ako občan Valaskej vyjadril k jednému z kandidátov na starostu obce.
Nie len terajší starosta p.Uhrín je obvinený z ekonomického trestného činu, ale aj ďalší kandidát
p. Štubňa páchal ekonomickú trestnú činnosť. Za účelom poistného podvodu si dal vykradnúť vlastný obchod bratmi Troligovcami, za čo boli všetci právoplatne odsúdení. Ak sú moje informácie nepravdivé, pán Štubňa sa môže preukázať čistým ODPISOM z registra trestov, nie VÝPISOM z registra trestov. Ak chceme voliť takýchto kandidátov na starostu, tak si neviem predstaviť jeho hospodárenie s obecným majetkom, keď už ako poslanec obce sa dostal za podozrivých okolností k obecnému majetku – Reštaurácia Perla.
Dúfam, že občania Valaskej zvolia niektorého z ďalších troch kandidátov , ktorí sú slušní a čestní ľudia.

Oznamujeme to ...

Imro V. | 17.10.2014

Milý pán Holko, koľká to schizofrenia v par vetách:
Najprv "Ponúkli sme Vám priestor slobodne sa vyjadriť" a hned za tym "..a neurobíme to ani zadarmo, ani za peniaze"
Chcelo by to trosku sebareflexie, nemyslite?

Re:Oznamujeme to ...

ing.Holko | 19.10.2014

čitajte pozorne, jedna sa o predvolebnu kampaň ...

Pridať nový príspevok