Marek Poliak - obecne činným: ODSTÚPTE v čo najkratšom čase! Celá obec je totálne klzisko a multikáru stále nemáme!

29.11.2015 13:48

Dobrý deň p. Uhrín, p. Minárik, p. Turňa a všetci obecne tváriaci sa činní,

 
    Celý september odznelo veľa kriku na finačnej komisii na pracovnom stretnutí a na verejnom zastupiteľstve o multikáre na posýpanie.  Všetky slová tých troch pánov v oslovení končili tým: len my vieme čo nám treba, dajte nám peniaze a my si kúpime takú multikáru aká nám vyhovuje, lebo všetky iné návrhy boli zlé a že len Vy viete, čo je pre obec dobré.
    Tak Vám poslanci schválili  20000,- Eur na nákup multikáry (myslím, že iba ja som bol proti), aby Ste ju mohli čo najskôr kúpiť, a máme 29.11.2015 a mutlikáru stále nemáme, celá obec je totálne klzisko a jedine tak celý november na viacerých stretnutiach na finančnej z úst prednostu sa dozvedáme, že multikára bude budúci týždeň, potom dvakrát od starostu že budúci týždeň, tak ktovie kedy je ten budúci týždeň, keď sa zjaví tá stará multikára v obci a ČO SA DEJE V ZáKULISI, PREČO TÁTO MULTIKÁRA TU EŠTE NIE JE?
 
    Neopomeniem p. Turňu, ktorý v pracovnom čase vymeriava ihrisko a na cudzom pozemku, ktorý za celý rok dokázal predložiť len cenové ponuky na projektantov, ten p. Turňa, ktorý vykrikoval s p. Uhrínom, keď sme zrušili vo februári kapitálové výdavky, že kvôli nám poslancom sa nebude nič robiť tento rok.
 
    Vážení traja páni, robíte hanbu sebe, Vašim osobám, a robíte hanbu obecnému úradu, ktorý už teraz má totálne biedny kredit nielen v obci ale všade na okolí a všetkých úradoch, a jediná Vaša hlúpa výhovorka je, že neviete zohnať takého a takého odborníka, ktorý to vypracuje.
Odkiaľ boli tí odborníci predchádzajúce 4 roký? Alebo vtedy neboli treba? Prečo vtedy mal kanceláriu p. Turňa na terajšej benzinovej pumpe shell a dohadoval so svojím menovcom p. Turňom rôzne projekty?
 
    Totálne všetko stagnuje a za celý rok Ste neurobili nič v prospech tejto obce a pre jej rozvoj. Prostriedky z rozpočtu na údržbu obecných budov sa presúvajú na úplne iné položky už niekoľkokrát v kompetencii starostu obce.
 
Choďte si pozrieť, keď poprší, ako vyzerá Chalupkova ulica, ktoré sme firmou Renovia minulý mesiac asfaltovali a opravovali; ako vyzerá, či je všetko v poriadku a kde všade stojí voda a aká odborná robota to bola.
 
    Ja Vás znova slušne prosím a žiadam, uvedomte si túto situáciu a čo v najkratšom čase odstúpte zo svojích funkcií, lebo tak či tak, ten deň príde. 
Stále máte možnosť si zachovať nejakú úctu a to že Ste chlapmi a viete prijať chlapské rozhodnutie.
 
    Vážení páni, starosta obce a prednosta obce, žiadam Vás, odstúpte a vzdajte sa sami svojich funkcíí a nepridávajte dennodenne ešte viac do tohto prehnitého jablka.
 
S úctou bez faloše a klamstva Poliak Marek

Diskusná téma: Marek Poliak - obecne činným: ODSTÚPTE v čo najkratšom čase! Celá obec je totálne klzisko a multikáru stále nemáme!

Zimná údržba

Jozef Pacera | 29.11.2015

Takto sa to nerobí, ja keď si kupujem stroj ku traktoru, tak sa snažím, podľa finančných možností kupovať stroj v predstihu, aby som mohol vychytať muchy a dokonale sa zoznámiť s obsluhou, pri starom stroji je to priam nutnosť. Napadol prvý sneh a multikáry niet. Aj keď je zatiaľ snehu málo, už mal stroj pracovať, aspoň kvôli odskúšaniu.
Títo naši papaláši nemajú blízkych ľudí? Ktorí by im povedali, vzdajte to, nemáte na to, robíte svojim rodinám hanbu, alebo hanbu majú zaplátať bubáky?

Pridať nový príspevok