Link na tonu klamstiev, ktoré odzneli na zastupiteľstve 17.8.2016

25.08.2016 12:05

Dobré ráno všetkým,

najskôr začnem od seba debila ako mi hlavne hovorí pán starosta a posranca, lebo dnes Vám píšem a 17.08. som klamal, že už písať nebudem, ale predsa táto dedina má rada KLAMSTVá A FALOŠ.
Tu je link na záznam a tú tonu klamstva čo tam odznela hlavne z pozície starostu obce dńa 17.08.2016 a nie len o parkovisku
 
 
Posielam Vám v prílohe fotku nového vybudovaného parkoviska pred zuskou a k tomu píšem pár faktov, ktoré odzneli na verejnom zastupiteľstve dňa 17.08.
asi nikto neklamal.
 
17.33 na zázname hovorí pani riaditeľka, že muselo ísť nižšie  plynové potrubie, aby tam mohli parkovať autá...
Moja poznámočka: vybudovanie nového parkoviska, ktoré tam predtým nebolo a bol podľa slov pani riaditeľky problém so susedovým plotom a obec mu poskytla pomoc pri oprave tohto plota.
18.12 hovorí pani Slivková že táto prekládka potrubia bola hradená z bežnej údržby ciest ...
Moja poznámočka: žeby toto nebolo porušenie rozpočtových pravidiel už druhé pri zuske, ked z bežnej údržby ciest používame prostriedky na budovanie niečoho nového a len kvoli tomu prekladáme pred časom riadne skolaudované plynové potrubie podľa projektu. 
Lenže teraz sa niekto rozhodne, že vybuduje parkovisko - nové parkovisko, ale asi nebude ani v inventárnych zoznamoch a ani doplnené do poistnej zmluvy ak bude náhodou poškodené lebo doplnanie do poistenia nerobíme ani pri inom majetku, lebo nášmu obecnému úradu nezáleží aby bol poistený reálny a skutočný majetok obce.
 
18.13 hovorí starosta obce o nejakom vybudovaní parkoviska alebo ploche za 100, 200 alebo 500 eur a o vysypaní štrkom, kde predtým nebola trávnatá plocha a že dopredu o tom netreba informovať, že majú na úrade odborných pracovníkov, ktorí vedia čo majú robiť.
 
Na to pani Pastírová hovorí, že aj o tomto by sme mali byť informovaní dopredu.
 
Nuž tak toto NOVÉ parkovisko bude asi len bežná údržba ciest, alebo možno slovenská správa ciest, ktorá robila opravy cesty na Hronskej ulici  pri detskom ihrisku to asi len zahrnie do jednej faktúry alebo nám to slovenská správa ciest urobí sponzorsky. Však to bolo len pre DETI.
 
ALEBO to zaplatí niekto z vlastného vrecka, alebo to zaplatia všetci tí, ktorí krútili hlavami nad mojimi rečami, že sa dovolím pýtať na parkovisko a na iné práce v priestoroch zušky.
 
Alebo nebodaj sa možno poskladajú aj poslanci obce, hlavne tí ktorí skoro nič nehovoria a vedia správne hlasovať a nevadí im porušenie zákonov.
 
Alebo možno príde nové rozpočtové opatrenie lebo sa možno zbúri Zuzana Slivková a nebude úhradzať faktúry z bežnej údržby ciest , ked budujeme alebo sme vybudovali niečo nové a len kvôli tomu sme prekladali plynové potrubie,
 
nuž ktovie čo bude s týmto parkoviskom kedže k nemu objednávka okrem objednávky prekládky plynového potrubia nie je žiadna a ani zmluva , no asi dodržujeme zákony a funguje určite aj predbežná kontrola na obecnom úrade.
 
Nuž hádam niečo k tomu dodá aj HK.
 
A mne zostáva len veriť, že všetky potrebné podklady k prekládke plynového potrubia má obec v poriadku a všetko je dodržané kvôli bezpečnosti naších deti.
 
A ktovie odkiaľ pôjdu tie všetky ostatné náklady ktoré obec vynaložila za celé 2 mesiace, ktoré robila vo vlastnej réžii a na obecných strojoch, lebo asi toto všetko bola len bežná údržba ciest a nie ako citovala pani riaditeľka zákon o havárijnom stave.
 
LEBO PREDSA AKO VY všetci hlavní hovoríte, ide O DETI a je to pre DETI.
 
Dúfam, že príloha prejde všetkým.
 
 
S úctou a bez faloše Váš veľký obdivovateľ a po 17.08. aj klamár Poliak Marek

Diskusná téma: Link na tonu klamstiev, ktoré odzneli na zastupiteľstve 17.8.2016

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok