poslanec P. Bánik: VYVRÁTENIE NEPRAVDY

09.07.2017 10:59

Ohradzujem sa voči nepravdám, ktoré sa šíria obcou Valaská. Som osočovaný, že nesúhlasím s osadením retarderov na Partizánskej ulici. Nie je to pravda, ani som to nikdy netvrdil. Retardéry na tejto ulici sa nemôžu osadiť preto, lebo nie sú zahrnuté v pasporte dopravného značenia a nie sú odsúhlasené dopravným inžinierom PZ Brezno. Takéto posledné aktuálne informácie sme dostali, ako poslanci obecného zastupiteľstva, od riaditeľa technických služieb Valaská. Povolenie osadenia retardérov na tejto ulici musí zabezpečiť Obecný úrad Valaská. Potom sa môžu osadiť. Verím, že to bude čo najskôr.

Diskusná téma: poslanec P. Bánik: VYVRÁTENIE NEPRAVDY

a co je skutocna pravda?

Marek Poliak | 17.07.2017

P.Banik len stale vyvraciate pravdu alebo nepravdu o Vas a co tak povedat a napisat realnu pravdu, ako boli napriklad a kto vsetko oklamani pri PHaSR a vy Ste za to hlasoval na posledy, skuste obhajit predaj Bystrej obecneho pokladu ked Ste sedel v Prahe za vrchstolom ? Zeby roomster to vedel? Pan Banik skuste obhajit preco na zastupitelstve len opravujete slovosledy a nic otvorene nepoviete, tak isto na financnej komisii, preco Ste sposobil v minulosti nefungovanie komisie vo verejnom zaujme, preco len populisticky pisete na fb, do novin a skutok ziadny? Napiste pri com vsetkom Ste bol uz hadam aj za 25 rokov a zeby len zlom lebo pochvalit sa nie je cim?
Preco Ste asi zahodil taku moznost informovat o odsudeni Juraja Uhrina pred volbami ked Ste mal pravoplatne sudne rozhodnutie?
Preco este aj ta velka chyba s vypovedou Uhrinovi miesto toho aby ko starosta za mesiac Ste chcel seriozne pomoct dedine? Preco asi lebo Vam aj teraz vyhovuje tento stav vo vasej hre?

Pridať nový príspevok