Valaská bez elektriny

10.06.2014 12:37

    Dnes (10.6.2014) nastala veľmi zaujímavá situácia s elektrikou, keďže obecný úrad vyhlásil v rozhlase, že nebude elektrika v celej novej Valaskej, tak pozatvárali obchody, (neordinujú lekári, zubárka), hlavne nevaria v školskej jedálni a pre škôlku a skomplikovali tým situáciu mnohým rodičom. Pritom všade na týchto miestach elektrika pôjde celý deň. Elektrika nepôjde len v určitých častiach Valaskej a v uliciach a podľa slov pána z elektrární, tak informovali aj obecný úrad. Takže vyzerá to tak, že je to znova len maslo obecného úradu, lebo im sa nechcelo robiť.

Vážení poslanci obecného zastupiteľstva a všetci čo sa len tvárite, že Vám záleži na občanoch Valaskej: 
Na obecnom úrade je niekoľko dní zoznam ulíc s popisnými číslami, kde je presne uvedené, kde nebude elektrika a napriek tomu podali občanom takúto zavádzajúcu a nepravdivú informáciu, že nebude elektrika v celej obci. Očakávam od Vás odpoveď a vysvetlenie, ako sa môže podľa Vás niečo takéto stať? 

Moja písomná sms starostovi a prednostovi obce:
Vazeni pani, dnes Ste znova predviedli ako Vam zalezi na obci kedze niekolko dni mate presny zoznam ulic s cislami kde nepojde elektrika a napriek tomu Ste oznamili obcanom zavadzajucu a nepravdivu informaciu. Som nesmierne zvedavy kto ponesie zodpovednost za tento ohromny krok. S uctou bez falose a s pozdravom Poliak Marek

Diskusná téma: Valaská bez elektriny

kuchyňa, kde elektriku mali, nevarila a kuchyňa, ktorá el. nemala, varila

pin-pin | 11.06.2014

kuchárky na špeciálnej škole nenechali deti a učiteľov hladovať a napriek tomu, že tam skutočne nešla elektrika, navarili im kotlíkový guľáš. Školská kuchyňa, ktorá varí aj pre materské škôlky sa nad možným vyriešením "krízovej" situácie asi ani len nezamyslela a jednoducho nevarila. Nechce sa mi veriť, že tam nemajú jediný sporák na plyn alebo plynovú bombu. Chcem tým poukázať na to, že niekto nájde riešenie aj keď iní povedia, že sa nedá a oceňujem tým prácu kuchyne v špeciálnej škole. Nemá to byť ospravedlnenie obecného úradu, ktorý azda nepracoval ešte ani v stredu, lebo stále tam svieti oznam, že sú zatvorený.

zodpovednost nebudu musiet niest,lebo

trrr | 10.06.2014

Určite to obec nebude nič stáť, pretože zatvorené prevádzky sú väčšinou v obecných nebytových priestoroch a preto nikto z poškodených nebude mať tú "drzosť" žiadať od OcU odškodné. Neviem si však predstaviť, akú škodu alebo zbytočnú robotu narobili mäsiarstvam,... a tým ktorí majú rýchlo kaziace sa potraviny. Spomenúť by sa zišlo, že dnes sme sa parili a vonku bolo okolo 30 stupňov.

Pridať nový príspevok