Efektivita práce starostu

05.05.2016 19:36
Výkonnosť a efektivitu práce nášho pána starostu možno hádam najlepšie charakterizovať na prípade, ktorému sa venujem už pár rokov. Našla by sa kopa iných, ale prípad betónových ping-pongových stolov sa mi najviac „páči“. Je prehľadný a ľahko zrozumiteľný.

Starosta kúpil tri stoly za 2997€ pred vyše piatimi rokmi, len čo nastúpil do svojej funkcie v roku 2011. Nestihol sa o tom ani s nikým poradiť. Stolmi sa začal zaoberať po troch rokoch, kedy som začal urgovať ich namontovanie. K činu ho však pohlo až moje trestné oznámenie za nehospodárne nakladanie s majetkom obce. Stoly sa dovtedy nachádzali v úbohom stave pohodené medzi odpadom na dvore prevádzkarní.  Minulý rok sa teda ľady pohli. Jeden stôl je namontovaný na detskom ihrisku v starej Valaskej a druhý na Piesku. Ten bol už žiaľ poškodený z nešetrného dlhého skladovania.  A čo je s tým tretím? Tak to dokumentujem priloženou fotografiou. Ostáva zašantročený na svojom pôvodnom mieste. Ten si zrejme ešte nejaký čas počká. Možno jeho montáž si necháva pán starosta na svoje tretie volebné obdobie. Veď väčšina ľudí mu ešte stále dôveruje.

Ivan Karak

 

Súvisiace články:

Drahé ping-pongové stoly sa už roky váľajú...

Vo Valaskej na obecnom úrade ... (o trestnom oznámení na starostu)

Diskusná téma: Efektivita práce starostu

starosta a ping-pongove stoly

Petrásková | 05.05.2016

Tak toto je jedna z ukážok vandalizmu, ktorého sa dopúšťa sám starosta. Prd ho trápi, ako nakladá s obecnými peniazmi a majetkom. Dokonca za hospodárenie dostala obec diplom. Neuveriteľné ako je to možné po prípadoch s trezorom, s multikárou, SBS a to nebudem spomínať staré prehrešky starostu, za ktoré bol odsúdený. Takže dúfam, že sám kriticky zhodnotí svoje pôsobenie a bude sa držať aj volebného zákona a nebude viac kandidovať.
Vo Valaštianskom hlásniku sa ide vyplakať, ako mu nepomáhajú niektorí poslanci, nehľadajú nápravu, len kritizujú.
Ako by ešte viac potreboval otvoriť oči?
Koľko krát ho žiadali ping-pongové stoly osadiť? To je jediná cesta k náprave. A má na to už len toto volebné obdobie.

Pridať nový príspevok