Ďalší poslanec sa vzdal

29.06.2017 08:04

Dobre rano,
Alebo este donašáči alebo ďonášač ako pan starosta opisuje niekoho zo zamestnancov uradu a nevie sa pozriet do zrkadla ze co robi on a pan prednosta.
Bohuzial niektori poslanci na cele s panom Banikom vcera znova ukazali ze pre nich nie podstatny nazor obcanov , poslancov, riaditelov skol a vsetkych co su uvadzani a mali a mohli sa vyjadrit ku  programu hospodarskeho a socialneho rozvoja obce akoze sa vyjadrili nejakym hovorcom. ODSUHLASILI TOTALNE  KLAMSTVO A FIASKO NA 138 STRANOVOM PAPIERI.
Nuz a pan Dobis sa pozrel na Dusana Blahuta ukaz Dusan ako mam hlasovat a zodvihnem ruku o tomto bode, zjavne ukazuje ze urobil len velmi dobre ze za vzdal lebo hlasovat bez vlastneho nazoru urcite nema najmensi vyznam. Preto som mu aj zatlieskal ked sa vzdal lebo to bolo jeho vlastne rpzhodnutie a dokazal ho urobit.
Ak by Ste nahodou chceli si dat nieco na akekolvek stlpy v obci tak si kludne zaveste co chcete trebars aj snuru na pradlo lebo alebo pouzite tie omotane kable co vraj nie su nikoho , lebo VY vsetci musite mesacne platit za kablovu televiziu teraz uz firme slovanet ale tato firma uz na druhej strane nemusi podla nasho vedenia platit nic za to ze prevadzkuje kablovu televiziu na majetku obce.
Toto tu je bezne a samozrejme ze vzdy maju vyhody firmy ktorym nieco musia platit nasi obcania ale obcania nemaju z toho vyhody opacne skoro nikdy.
Skoro kazdu zmluvu co podpise starosta obce je obrovky vyhodna pre pre protistranu a obec je len dojna krava na druhej strane , podla hesla vsak co mame to dame.
Sef vsetkych sefov sa aj vcera krasne menoval a tituloval vo svojom slastnom opojeni.
Bohuzial PRUSER JE PRUSER.
Zaujimavo vyznel nazor 3 panov na jednu vec a mal absolutne iny vyznam, pan Ciger znaly problematiky projektov povedal jednu verziu , prednim starostu uplne inu verziu a prednosta tretiu verziu.
Zrazu ze mame aj plan investicnych akcii podla prednostu a asi nevie ze az vtedy je to skutocnym planom ked ho schvalia poslanci .
Nuz bohuzial len tento pan sa drzi zmosoveho vtipu. Ze co nie je dobre pre nikoho pre Valasku je to naj.
Nuz a potom je tu nieco znova dodatocne schvalene rozpoctovym opatrenim vcera napriek tomu ze to uz obec davnejsie vykonala a dokonca uz aj prace boli urobene, je to presne a podobne ako pri Zuske podpisem zmluvu a potom dajte peniaze.
Tak teraz starosta obce podpisal zmluvu na dotaciu na kamerovy system v obci,  vykonali sa prace kedze kabelaz je uz po stlpoch spravena a niekolko tyzdnov po podpise si pan starosta da veselo schvalit  rozpoctove opatrenie na 2800, - ktore on uz davno deklaroval podpisom zmluvy ze uz je to schvalene predtym ako zmluvu podpisal obecnym zastupitelstvom.
Skoda aj vcera ze napriklad ten hnev pana Magera sa nepretavil do reality a potom ako plesol dverami ze ho niekto urazil sa o chvilu uz znova smeje s tym dotycnym co ho predchvilou tak velmi urazil.

Sef vsetkych sefov nema problem urazat priamo na verejnom zastupitelstve a vykrikovat Ty čuš, Ty si blazon, ale zeby pan starosta na kazdeho raz prislo ako sa ludovo hovori.

Uvidime co nam prinesu vsetky trestne oznamenia co uz momentalne su na policii, aj ked znova zvacsa anonymne ale na druhej strane velmi trefne aj k vcerajsiemu zastupitelstvu.

Diskusná téma: Ďalší poslanec sa vzdal

Poslanec BBSK

Filipe | 29.06.2017

https://www.facebook.com/igorkasper.sk/?pnref=storyNo a tento náš pán starosta mieri do vyššej politiky, čo sa bude zahadzovať s nejakou Valaskou.

Re:Poslanec BBSK

Petraskova | 29.06.2017

Vo VUC takych ako je nas starosta potrebuju. Ma dost skusenosti s machinaciami pri verejnom obstaravani a so zneuzivanim moci verejneho cinitela.

Pridať nový príspevok