Bernardína

22.08.2014 16:17
    Dobrý deň, fandím ľuďom ktorým nie je Valaská ľahostajná. Práve v období pred voľbami by sa slušní ľudia mali zaktivizovať a nedovoliť aby sa presadzovali tí, ktorým ide o vlastný prospech, alebo prospech nejakej úzkej skupiny.
    Chata Bernardína je príkladom, ako zničiť niečo čo dobre fungovalo, dotváralo ráz krajiny, ľudia majú množstvo krásnych spomienok na čas strávený na tomto mieste, a je jedno kto je zato zodpovedný. Valašťania radi chodili na toto miesto a zúčastňovali sa rôznych pretekov hlavne lyžiarskych či už organizovaných, alebo len tak že sa dala partia do kopy a spravili si preteky sami. Je to príklad zlého rozhodnutia, aké by zodpovedný ľudia robiť nemali.
Pači sa mi Vaša stránka, možno by to chcelo väčšiu propagáciu, nech chodí a prispieva Vám viac demokraticky zmýšľajúcich ľudí, len škoda že vo Valaskej je takých pomenej.
Prajem Vám veľa odvahy, ktorú ste tu už preukázali, otvárajte ľuďom oči aj naďalej.
Jozef Pacera
(e-mail z 13.8.2014)

Diskusná téma: Bernardína

znovuskriesenie

jp | 22.08.2014

V marci 2014 Tomáš Kottra napísal tento článok o Bernardíne: https://www.pluska.sk/plus-7-dni/relax/lanovka-chvatimechu-nesmie-premavat-adoptovali-si-ju-mladi-manzelia.html. Chata, či niektorí to nazývajú aj cigibúda je vraj celoročne otvorená. Nebolo by od veci tam postaviť bobovú dráhu. To by kopec mohlo oživiť.

Pridať nový príspevok